livseliksir.no © 2010 • Privacy Policy • Terms of Use

NYHETER


Vi søker etter fysioterapeut/massør for snarlig tiltredelse.

For info se "ledig stilling"

 

 


 

 

 

     For bedrifter

 

 

Har deres bedrift ønske om å gjøre tiltak på arbeidsplassen som er effektive når det gjelder å forebygge og behandle stress, muskulære plager, hodepine m.m?

Eller kanskje dere ønsker å gi de ansatte noe ekstra i arbeidsdagen?

 

Vi tilbyr Medisinsk Yoga og Yoga-Mix for bedrifter i Trondheim og Kongsbergsdistriktet. Aktivitetene tilrettelegger vi etter deres behov.

 

MedisinskYoga kan enkelt utføres på stol i kontorlandskap eller på møte-/konferanserom, i arbeidsantrekk. Ved kurs i Yoga-Mix er det nødvendig med litt mer gulvplass og løse og ledige klær. Ta kontakt med en av oss for en uforpliktende og mer inngående prat om hva vi kan gjøre for deres bedrift.

 

Lars Ellevog

Fysioterapeut og sertifisert yogainstruktør, Trondheim

Mobil:     980 35 555

Mail:       lars@livseliksir.no 

 

Lisbeth Emilsen

Antistressterapeut og sertifisert yogainstruktør, Kongsberg/Trondheim

Mobil:     924 22 833

Mail:       lisbeth@livseliksir.no 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedriftsmassasje

 

Vi har mange års erfaring innen masssje og behandling ut i bedrift. Fokus er å fremme god helse og forebygge stress og stressrelaterte plager. Dette er vårt mest populære tiltak - og det virker! For nærmer info ring Lars på +47 9803 5555

 

 

Bedriftsyoga

 

Vi tilbyr introduksjon eller komplette kurs  i Medisinsk Yoga for bedrifter. Dette kan foregå enten på stoler i kontor-landskapet eller på matter i egen treningssal. Gjennom instruksjon og veiledning vil deltakere lære enkle fysiske øvelser, puste-og avspenningsteknikker, og dessuten meditasjons-øvelser for økt tilstede-værelse og kropps-bevissthet. Dette er forebyggende helse-tjeneste som når ut til mange på en gang og er velkjent i mange svenske bedrifter. Les om noen av deres erfaringer med Medisinsk Yoga her

 

 

 

 

 

 

 

"Du må være den endringen du ønsker å se i verden."

 

Mahatma Gandhi (1869-1948)